Najnovšie recenzie zo sekcie Feromóny
- Vyvážená, dlouho trvající vůně s velmi funkčními atraktáty pro ženské pohlaví.
Opravdu funguje. Trochu skeptický jsem byl. Ale když se na vás usmívá i jinak zapšklá kolegyně, tak to asi opravdu funguje!
Krásna vôňa!odporúčam
Super cena,dodanie na čas,som veľmi spokojná!
- vonia dobre
odporučam tento produkt vonia dobre ale nema silny učinok na ženy
- produkt je skvely učinkuje podla mojich predstav užasna vona
odporučam tento produkt mam s nim dobre skusenosti ženy su z neho očarene vidim zvyšenu naklonost k mojej osobe odkedy ten parfum použivam užasna orientalna vona
Krasna vona ktora vydzi dlhe dni
Uplne uzasny pouzivam ho uz dlho
Užasna,skvela vôňa. Nie nadarmo sa vola Love&desire. Laska a tužba
- Je naozaj zvodný a vona je zmyselná príťažliva
príjemná vôňa
Lovely lovers BeMine je najkrajšia vôňa akú som kedy mala.A naozaj sa cítim prijemne, keď ju mám na sebe a vždy si dám pár kvapiek aj na vlasy a zápästie
Produkt si objednávam opakovane, som spokojná s vôňou aj obalom. Javí sa ako nerozbitný a pri páde sa nepoškodil. V porovnaní s inými produktami vydrží dlhšie a vôňa je nevtieravá a vydrží dlho.
bolo to len na skúšku. ale asi to nemá žiaden účinok
PHERLUXE BLACK - FEROMONY PRO MUŽE FORMULE NA VEČER 20 ml
Pridané: 6. decembra 2018
(naposledy upravené 6. decembra 2018)
Zakúpený v F.H.P. XSARA-ASPOL
S produktom som veľmi spokojní odporúčam
- fajn produkt
- kus chaos v rámci pobociek CR a SR odkial vybavit objednávku, ale poriesilo sa to napokon k spokojnosti, za co dakujem
- Jemná vôňa
- Príjemná vôňa
Fľaštička nebola nijak tovarensky buď zablombovana alebo zalepena kolkom od výrobcu tak neviem či bolo vnej to čo malo byť alebo bolo všetko
- vôbec to nemá účinok
Valavani Feromony pro muže Magnetifico Seduction 30 ml
Pridané: 26. októbra 2018
(naposledy upravené 26. októbra 2018)
Zakúpený v INTIMNENAKUPY.sk
- Vonia dobre
- Mal som aj krajšie vône
Korenistá vôňa
Zobrazujem 301 - 320 zo 380 recenzií « Predchádzajúci 1...14 15 [ 16 ] 17 18...19 Ďalšie »